Trykk her for å bli medlem!

Velkommen til OSI Dykking

Vi er en undergruppe av Oslostudentenes Idrettsforening (OSI) som holder på med dykking. Klubben har dykk i nærområdet 2-4 ganger i måneden, samt et par langturer i semesteret hvor vi reiser til steder som Mandal eller Ålesund for en langhelg med dykking. Det arrangeres også sosiale arrangementer som dykkepils eller tur til trykkammer ved jevne mellomrom.

Klubben har 6 komplette sett med utstyr av høy kvalitet til utleie, og tilbyr transport til dykkeplassen på dykk i regi av klubben. Merk at det er et krav om å være sertifisert for dykking for å kunne delta på all dykkeaktivitet. Du må også være sertifisert for tørrdrakter eller ha god erfaring med dem fra før av.


Om du lurer på hvordan det ser ut når vi er ute, så kan du sjekke ut bilder fra både nærdykk og tur på instagram kontoen vår.


For nye og eksisterende medlemmer legges oppkommende dykk, turer og aktiviteter ut på SPOND.


Kurs

Det settes også opp grunnkurs og kurs for videreutvikling ved jevne mellomrom, men det vil variere litt på tilgang på basseng og instruktør. Grunnkurs og tørrdraktskurs for nye medlemmer publiseres på facebook siden vår, med påmelding i SPOND. Kurs holdes vanligvis på starten av høstsemesteret og i slutten av vårsemesteret og forbeholdes studenter.

Er du utvekslingsstudent, tilbyr vi bare kurs dersom du studerer i Oslo i minst et helt år.Priser

Medlemskap student
250 kr/semester
Medlemskap ikke-student500 kr/semester
Utstyrslagring200 kr/semester
Utstyrsleie100 kr/dag (1000 kr for fri tilgang per semester)
Transport nærdykk150 kr/dag
Langtur2500-4000 kr
Grunnkurs

ca 5000 kr


Ofte stilte spørsmål

"Jeg har aldri dykket før, kan jeg bli medlem?" - Du trenger å være sertifisert dykker for å delta på all dykkeaktivitet. Sjekk muligheten for kurs og ta gjerne kontakt før du melder deg inn.

"Kan jeg dykke uten tørrdrakt?" - I praksis må du være sertifisert eller har god erfaring med tørrdrakt. Selv på sommerstid er fjordene våre for kalde for dykkingen vi holder på med.

"Jeg er ikke student, kan jeg allikevel være med?" - Klubben er forbeholdt studenter, men vi tillater en viss mengde med ikke studenter i medlemsmassen vår. Send en søknad eller spør oss om vi har plass. Har du eget utstyr og transport er du allikevel velkommen til å dykke med oss når som helst!

"Det er lenge siden jeg har dykket" - Hvis det er godt over tre år siden ditt forrige dykk kan det være en god idé å delta på et tørrdrakt/oppfriskningskurs. Om du ikke er fullt så rusten og bare trenger litt hjelp, spør gjerne dykkeleder på nærdykk om det er noen erfarne som kan være en stødig buddy og gi litt tips.